Rólunk

PrivátDoktor

Azért hoztuk létre ezt a szolgáltatást, mert hiszünk abban, hogy az orvos beteg kapcsolatot javítani, erősíteni kell!

Célunk a legmodernebb orvosi eszközöket, a leggyakrabban szükséges vizsgálatokat az otthonokba elvinni és lehetővé tenni a stressz mentes, naponta többszöri, vagy akár folyamatos mérést is.

A mért adatokat nem kell felírni, nem kell megjegyezni, elég a központi adatbázisba felküldeni, ahonnan bármikor elérhető, akár az orvos számára is.

Hiszünk abban, ha ez az adatfeltöltés nem igényel semmilyen bonyolult,  plussz tevékenységet, akkor megéri minket választani és nyugodtan, egészségben élni tudva azt, hogy van egy saját, egy Privát Doktorunk, aki vigyáz ránk, aki szól, mielőtt bármi baj lenne! 

 

A feltöltést követően a központi kiértékelő rendszer elemzi az adatokat, értesíti az ügyeletes orvosainkat (24 órás felügyelet) és ha kéred  a hozzátartozókat. Amennyiben szükséges, akkor felhívunk, konzultálunk veled, sőt, ha kéred, további részletes vizsgálatokra adunk időpontot, professzionális egészségügyi partnereinknél.

A 24 órás orvosi ügyelet - Monitorozza a beérkező adatokat

Dr. Kovács Ákos

A Cardio Control munkatársa a labor megszületése óta. Kardiológus főorvos. 

Szakterülete a gyermek kardiológia. 

Az Adra Vitrium alapítvány alapítója és munkatársa, ahol szívműtött gyermekekkel foglalkoznak. Céljuk, hogy a gyermekek a műtétből felépülve teljes életet élhessenek. Ennek elengedhetetlen kelléke a időszakos, ellenőrző terheléses vizsgálat és a személyre szabott, kíméletes edzésterv. 

 Főorvos úr vallja, hogy mindenkinek kell mozognia, annak is, akinél esetleg egészségügyi problémát állapítunk meg. Ezeknek az embereknek egy pontosan megszabott pulzuszónában érdemes mozogniuk tovább.

Dr. Papp Tiborné

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

Dr. Vértes András

BELGYÓGYÁSZ- KARDIOLÓGUS-ANGIOLÓGUS SZAKORVOS
A CARDIO-CARE SZAKMAI VEZETŐJE

Kiemelten foglalkozik a verőér- és visszérbetegekkel, vénás és artériás thrombozisokkal, mind a járóbeteg, mind a fekvőbeteg ellátásban. Kardiológiai és angiológiai témakörökben rendszeresen tart előadásokat hazai kongresszusokon és tudományos rendezvényeken, több hazai folyóiratban és könyvfejezetben jelent meg publikációja.

Részt vett az orvostanhallgatók belgyógyászati gyakorlati és aktuális elméleti képzésében. Érdeklődési területe mindezen kívül a kardiovaszkuláris prevenció és a nem invazív kardiológiai.

© PrivátDoktor

1132 Budapest, Visegrádi u. 40.

Tel: 123-456-7890

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now